01 June, 2012

Работен состанок и прошетка, 02.06.2012

До оние кои се заинтересирани да се вклучат во иницијативата за наредната критична маса:

Се собираме утре (сабота), 02.06, во 10:00 на плоштад Македонија (под Гоце). Толеранција на чекање 10 минути :)

Друго место на чекање, ако сте од западната страна на градот е мостот кај Александар палас во 10:30.

Возиме до Скупи, малку да го запознаеме градот ;-) па до Аквадуктот, каде ќе имаме работен пикник. Земете си нешто за седење, замезување, освежување :)

Ќе се дискутира на следните теми:
-евалуација на првата критична маса, добри и лоши страни и како да се конципира наредната
-дизајн на лого и уредување на блог
-дали и какви барања да се упатат со наредната критична маса?

Ако не можете да присуствувате, а имате идеи со кои сакате да помогнете, eве ги контактите:

twitter: http://www.twitter.com/NaTochak
хаштаг: #NaTochak
facebook: http://www.facebook.com/NaTochak
e-mail: natochak@gmail.com

0 comments:

Post a Comment