28 September, 2015

Промотивни материјали КМ #41

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #41. 
 

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ 
  • постер
-Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк (pdf)

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер

Постерот за КМ 41
 
Facebook cover за КМ 41

0 comments:

Post a Comment