22 February, 2016

Промотивни материјали КМ #46


Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #46, а на Ивана Пеќевска ѝ благодариме за дизајнот.
.
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер
 
А3
 
  • банери
 
Facebook cover
 
 
Twitter cover
 
 
Банер 300x250

 
Банер 500x500
 
 
Банер 980x100
 
 
Банер 990x80


0 comments:

Post a Comment