24 June, 2016

Промотивни материјали за КМ #50

[дизајн: Петар Петковски]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #50, а на Петар му благодариме за дизајнот.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: тука.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:
Постер, А3
  • Банери:
Банер 300 x 250
 
Банер 500 x 500
 
Банер 980 x 100
 
Банер 990 x 80
 
Facebook cover
 

0 comments:

Post a Comment