25 September, 2016

Промотивни материјали КМ #53


Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #53, а на Шемко му благодариме за дизајнот.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: тука (pdf).

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:
     

    
  • Веб - банери:
Банер 300 x 250

Банер 500 x 500

Банер 980 x 100

Банер 990 x 80
Facebook cover

Twitter cover

 
 

0 comments:

Post a Comment