24 October, 2016

Промотивни материјали КМ#54

[дизајн: Маја Даскаловска]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #54, а на Маја бескрајно и благодариме за илустрирањето на 54тата тема на КМ. Исто така мора да споделиме дека имаше неверојатна леснотија во целата комуникација за време на "преговорите" за дизајнот. ^.^

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: тука (pdf).

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:
     


    
  • Веб - банери:
Веб банер - 300 x 250

Веб банер 500 x 500

Веб банер 980 x 100


FB кавер0 comments:

Post a Comment