25 November, 2016

Промотивни материјали КМ #55

[дизајн: Томи Џуровски]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #55, а на Томи му благодариме за прекрасната илустрација на оваа тема, заедничка за повеќе градови.
Метеж или ред; јавни простори за коли или јавни простори за луѓето; сива стварност или жива стварност? Изборот е наш. Избери точак!  МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ И ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење, тука (png)
  • Постер, верзија за веб:

  • Facebook cover:

0 comments:

Post a Comment