27 June, 2017

Промотивни материјали за КМ #62: Заспана контрола - сообраќај чудовиште

[дизајн: Симона Ничева]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #62, а на Симона и благодариме за илустрирањето на сообраќајниот хаос и чувството кое го создава.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:


  • Facebook cover:  • Facebook event cover:
  • Twitter cover:  • Банери:
300 x 250

500 x 500


980 x 100

0 comments:

Post a Comment