24 December, 2017

Промотивни материјали за КМ #68: Сврти за промена

[дизајн: Ебру Али]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #68, за тоа што досега заедно вртевме за промена, за тоа што продолжуваме или затоа што сега ни се придружувате! На Ебру ѝ благодариме на желбовниот и топол новогодишен дизајн.
На Критична маса ќе може да си земете честитки ;)

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
постер, верзија за веб

Facebook cover

Facebook event cover

Twitter cover

банер 300 x 250
банер 500 x 500
банер 980 x 100

profile picture (giff)


0 comments:

Post a Comment