25 February, 2018

Промотивни материјали за КМ #70: Имаш сериозна врска?

[дизајн: Александра Филипоска - Fitz]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #70, која ја посветуваме на подигнување на свеста за проблемот со украдените точаци, а ја користиме и како уште еден потсетник да внимаваме каде и како го паркираме нашиот превоз!
На Александра ѝ благодариме што ни направи прекрасен топол дизајн за последниот зимски месец кој ја рефлектира љубовта и грижата кон нашиот миленик.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.jpg)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ

постер, верзија за веб


Facebook cover (820 x 310) 


Facebook event cover (1920 x 1080)
Twitter cover


Банер 300x250px


Банер 500x500px


Банер 980x100px


Банер 990x80px


0 comments:

Post a Comment