19 February, 2018

Анкета за украдени точаци

Во пресрет на Критична маса #70 која ќе биде посветена на проблемот со безбедноста на велосипедите, НаТочак подготви анкета која има цел да собере информации од велосипедската заедница за отсликување на моменталната ситуација и ставовите на луѓето во врска со украдените точаци.

Без разлика дали некогаш ти бил украден точакот или не, оваа анкета е за тебе!
Нема да ти одземе повеќе од 5 минути, а одговорите нам ни се многу значајни.

Анкетата може да ја одговориш тука, а потоа можеш да ја споделиш и со твоите пријатели, бидејќи секој одговор е важен.

Благодариме!
0 comments:

Post a Comment