24 May, 2018

Промотивни материјали за КМ #73: 6 години. Скопје врти кон светлата страна.

[дизајн: Марко Манев]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за роденденската Критична маса #73. Со неа ќе го одбележиме заедничкото градење на критична маса за вело-промени во Скопје во изминатите 6 години. Дел почнаа да се случуваат, за дел допрва треба да се избориме. На Марко му благодариме што ни направи филмски дизајн за нашата решеност, нашата битка и нашиот филм за повелосипедска, поеколошка, поздрава, посветла иднина за градот.
Вртиш ли и ти со нас? 

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.tiff)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБПостерот за КМ 73 (верзија за веб)
Веб-банер 300 x 250
Веб - банер 500 x 500 
Веб - банер 980 x 100
Веб - банер 990 x 80
Facebook cover
Facebook event cover

0 comments:

Post a Comment