25 June, 2012

Критична Маса - Скопје на Точак бр.#2 27.06.2012

Драги точакољупци, 

Минатиот пат се собравме околу 500 луѓе и го славевме слободното движење на велосипед низ Скопје. Еве како изгледаше тоа.

 
Сакате пак? После првата успешна критична маса во Скопје, време е Скопје да го добие својот втор ваков настан и полека но сигурно да премине во традиција.  Датумот на настанот е 27.06.2012. Бидете во 19.00 пред платото на главната пошта во Скопје. Ќе возиме овој пат еден поинаков круг. Ќе ги испочитуваме аеродромците. Еве ја рутата. 
     

View Larger Map

Дојдете сите, да се дружиме, да се возиме, да кренеме глас за повеќе велосипедски патеки, за поголема велосипедска свесност, за почист воздух, за поздрав живот. 

Twitter: www.twitter.com/NaTochak
Хаштаг: #NaTochak
Facebook: www.facebook.com/NaTochak
Facebook настан: https://www.facebook.com/events/189038654558353/
E-mail: natochak@gmail.com

1 comments:

SamoSvoja said...

Kolku km e rutata?

Post a Comment