28 May, 2019

Промотивни материјали за КМ #81: 7 години вело-револуција без институционална еволуција

[дизајн: Зоран Кардула]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #81.
Голема благодарност до Зоран Кардула за инспиративниот дизајн.
Нека биде за нови вело-победи!

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ


постер, верзија за веб

300 x 250

500 x 500

980 x 100

990 x 80

Facebook cover

Facebook event cover

Twitter cover