01 July, 2012

Извештај КМ Скопје #2

И пак се повозивме! Над 300 скопјани на точак во среда (27.06.2012) супер си поминаа на 10-те километри од пред Пошта до Аеродром и назад до плоштад. Ако не ни верувате, еве слики и видеа, а уште подобро дојдете на следната последна среда во месецот.Видео од зборното место:  Раде Марковски 


 Видео од КМ Скопје #2:  Виктор Герасимовски


Клик на сликите за поголеми и влез во галеријата.

Фото: Милан-Стефан Марковски

Фото: Катз Пунгас

Фото: Роберт Атанасовски

Фото: Роберт Атанасовски

Фото: Катз Пунгас

Фото: Катз Пунгас

Ист простор: 20 точаци, 2 коли
Фото: Катз Пунгас

Фото: Катз Пунгас

Фото: ЛиДија ЛиДија

Фото: Милан Тасевски


До нас стигнаа многу фотографии и видеа, но за жал не можеме сите да ги објавиме.

Благодарност до сите што присуствуваа и помогнаа.