27 August, 2012

Критична маса #4

Драги точакољупци

Скопје повторно е полно, а неговите граѓани се вратени од одмор, свежи и одморени.

Ќе се возиме ли пак заедно? Критична маса бр. 4 во Скопје ќе се случува на 29 Август, Среда во 17.30 часот. Подмачкајте ланците, напумпајте гумите. Од Вторник се најавуваат и заладувања. Нема да возиме на пеколни горештини.

Овој пат ќе ја посетиме левата страна на реката Вардар. Да видиме дали Чаир е често досадно место кога низ него проаѓаат скопските точаци.

Рутата е следна:

МНТ Центар - бул. Св. Климент Охридски - Димитрија Чуповски - 11 Октомври - Виктор Иго - Антон Попов - бул. Кочо Рацин - бул. Крсте Петков Мисирков - Цветан Димов - Џон Кенеди - Кемал Сејфула - Ферид Бајрам - Христијан Тодоровски Карпош - Цветан Димов - бул. Крсте Петков Мисирков - бул. Гоце Делчев - бул. Илинден - Фонтана


View KM 4 in a larger map

Се гледаме! Најмногубројни до сега! А после возењето одиме на дружба. Пиволенд. Ѕрн ѕрн :)

0 comments:

Post a Comment