27 February, 2014

Инфографик: Годишен извештај 2013 година НаТочак


Измина цела година, а нас веќе некои работи ни се матни. Не џабе рекле паметниот запишува, глупавиот памти. 

Овој  инфографик ја отсликува работата на НаТочак во изминатата 2013-та година. Целосен и детален извештај околу работата на НаТочак во изминатава година можете да прочитате овде.

(за поголема резолуција кликни тука)0 comments:

Post a Comment