22 March, 2015

Промотивни материјали КМ #35

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за  #Критична маса #35. Огромна благодарност до Дејан Ханџиски за дизајнот на материјалите со кој ја илустрира состојбата на велосипедските патеки во Скопје.
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • постери и флаери 
-Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк (tiff).
-Флаер (4 на А4, црно-бело) верзија за печатење: линк (tiff).

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер


постер за КМ 35, верзија за веб
  • банери


веб-банер 300x250веб-банер 500x500
 


веб-банер 980x100


веб-банер 990x80


веб-банер 851x315 (Facebook cover)

веб-банер 1500x421 (Twitter cover)
 


 
 

0 comments:

Post a Comment