25 August, 2015

Промотивни материјали КМ #40: Точаците слободно да течат по кеј!


[дизајн: Милан Стојанов]
 
Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #40. 
А на Милан му благодариме за убавата илустрација на проблемот со кој се бориме. 

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ 
  • постери
-Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк (pdf)

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер  • банери
веб-банер 300x250
 
веб-банер 500x500
 
веб-банер 980x100
 
веб-банер 990x80

Facebook coverпрофил слика
 
 


0 comments:

Post a Comment