25 March, 2016

Промотивни материјали КМ #47


[дизајн: Дијана Димитриевска]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #47, а на Дијана ѝ благодариме за дизајнот.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер, верзија за веб:
    постер, А3

постерот може да се гледа и вака ;)
  • Постер, верзија за печатење: тука.
  • Банери:

Facebook cover


0 comments:

Post a Comment