20 May, 2016

Промотивни материјали за КМ #49


[дизајн: Руки Чуки]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #49, а на Руки ѝ благодариме за дизајнот.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер, верзија за веб:

постер, А3

  • Постер, верзија за печатење: тука.
  • Банери:
 
Банер 500x500
 
Facebook cover
 
 
Twitter cover
 0 comments:

Post a Comment