25 April, 2017

Промотивни материјали за КМ #60: Мојата патека не е паркинг!

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса КМ #60.


МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • флаери за поставување на непрописно паркирани возила за печатење во .pdf на линкот
    (ги има во црно-бела и верзија во боја, 4 на A4, двострани)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Facebook cover:

  • Twitter cover:


  • Банери:
300 x 250

500 x 500

980 x 100

990 x 80

0 comments:

Post a Comment