23 July, 2017

Промотивни материјали за КМ #63: Замисли го Скопје како вело-град


Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #63 и за споделувањето на вашите веловизии со хаштагот #веловизија, а на Eм ѝ благодариме за нејзината вело-фантазија преточена во цртежот за промотивните материјали :)
Но да не чекаме вонземјани да нè спасат од самите себе, ок?

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.tiff)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:  • Facebook cover:
  • Twitter cover:
  • Банери:
300 x 250

500 x 500

980 x 100

990 x 80

0 comments:

Post a Comment