21 April, 2013

Промотивни материјали - #КМ12


[дизајн: Игор Делов]

постер, А3, верзија за веб (jpg), македонски
Постер, линк до верзија за печатење, македонски (pdf)

постер, А3, верзија за веб (jpg), албански
Постер, линк до верзија за печатење, албански (pdf)

флаер, А6, предна страна, верзија за веб (jpg), македонски
флаер, А6, задна страна, верзија за веб (jpg), македонски
Флаер, предна страна, линк до верзија за печатење, македонски (pdf)
Флаер, задна страна, линк до верзија за печатење, македонски (pdf)

флаер, А6, предна страна, верзија за веб (jpg), албански
флаер, А6, задна страна, верзија за веб (jpg), албански


Флаер, предна страна, линк до верзија за печатење, албански (pdf)
Флаер, задна страна, линк до верзија за печатење, албански (pdf)


Банери:
веб-банер 900x800


веб-банер 980x750
веб-банер 300x250
веб-банер 980x100
FB- cover 851x315
аватар 180x180

0 comments:

Post a Comment