27 January, 2014

Промотивни материјали - #КМ21

[дизајн: Никола Војнов]

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
(постери и флаери)

Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк.
Флаер (4 на А4, црно-бело) верзија за печатење: линк.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
(банери)
180x180
180x180
300x250
851x315 - 1
851x315 - 2
900x800
980x100
980x750
Промотивните материјали од овој блог- пост може слободно да се споделуваат и печатат, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #21 и му благодариме на Никола за дизајнот со убава порака.

0 comments:

Post a Comment