29 December, 2014

Промотивни материјали #КМ32 (Новогодишна)

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #32. И особена благодарност до Иван за дизајнот и реализацијата на материјалите за оваа КМ во малку поинакво светло од досегашните. :)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • постер и флаер
Постерот за КМ 32 (А3)

-Постер (А3, во боја, pdf) верзија за печатење: линк.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • банери
Подолу следува преглед на банерите.


веб-банер 300x250
 

веб-банер 980x100
 

веб-банер 990x80


веб-банер 851x315 (Facebook cover)
 

веб-банер 3125x1042 (Twitter cover)
 
ПОРАКИ

Нема толеранција за велосипедисти
 
Во Новата година сите пешаци да пешачат по велосипедска патека
 
Повеќе високи рабници! - За уште расипани точаци за изнајмување
 
За уште позагаден град!

 

0 comments:

Post a Comment