25 April, 2015

Промотивни материјали КМ #36: Скопје ние сме спремни, а ти?

[дизајн: Јана Мишева]
Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за  Критична маса #36. Огромна благодарност до Јана Мишева за илустрирањето на неповолната Скопска вело состојба наспроти големиот број на точаци низ градот.
Скопје бира да врти, надлежни овозможете му!

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • постери и флаери 
-Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк (pdf).
-Флаер (4 на А4) верзија за печатење: предна страна (линк)(pdf) и задна страна (линк)(pdf).

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • постер
постер за КМ #36: Скопје ние сме спремни, а ти?


  • банери


500x500

300x250

300x250 - 2

facebook cover

twitter cover
980x100


990x80


0 comments:

Post a Comment