29 October, 2018

Промотивни материјали за КМ #78: Автоцентризмот не е мртов

[дизајн: Александар Бојковски]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #78.
Голема благодарност до Александар Бојковски за дизајнот со кој ја покажа главната перспектива на гледање на градот и последиците од неа. Автоцентризмот не е мртов. Автомобилот е сè уште во фокусот на планирањето, а луѓето и сите други начини на превоз се исфрлени на маргините. Да констатираме, да не се лажеме и да преземеме чекори да го надминеме.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ


постер, верзија за веб

300 x 250

500 x 500

980 x 100

990 x 80

Facebook cover

Facebook event cover

Twitter cover
0 comments:

Post a Comment