25 December, 2018

Промотивни материјали за КМ #80: Се гледаме во 2019-та!

[дизајн: Aна Здравкова]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #80.
Голема благодарност до Ана Здравкова за дизајнот со кој затвораме еден стрип серијал, но кој има намера да има поинакви продолженија. Се гледаме во 2019-та!

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ


Постерот за КМ 80, верзија за веб

банер 500 x 500

банер 300 x 250
банер 980 x 100

банер 880 x 80

Facebook event cover

Facebook page cover

Facebook page cover0 comments:

Post a Comment