22 November, 2012

Велоспедски патеки во Скопје


Мала акција на дел од редовните возачи на Критична Маса во Скопје. Визуелизација на состојбата на велосипедските патеки на новите булевари низ Скопје, конкретно булеварите Илинденска, бул. Климент Охридски и бул. Митрополит Теодосиј Гологанов.0 comments:

Post a Comment