24 July, 2013

Промотивни материјали - #КМ15

[дизајн: Сања Вељаноска

Постер, А3:
постер, верзија за веб (jpg)
Постер, линк до верзија за печатење во боја (pdf)

Банери:

веб-банер 300x250

веб-банер 980x750

веб-банер 900x800

веб-банер 980x100
 Флаери, предни страни: 


 Флаери, задна страна:


Џингл

Кратка верзија:


Долга верзија:
0 comments:

Post a Comment