21 August, 2013

Промотивни материјали - #КМ16

[дизајн: Гоце Митевски]

Постер, А3:

постер, верзија за веб (jpg)
Постер, линк до верзија за печатење, во боја, А3 (pdf)

Флаер, А6:
Флаери, линк до верзија за печатење, црно-бело, 4 на А4 (pdf)
флаер, А6, верзија за веб, предна страна, b&w
флаер, А6, верзија за веб, задна страна, b&w
флаер, А6, верзија за веб, предна страна

флаер, А6, верзија за веб, задна страна


Банери:

веб-банер 300x250
веб-банер 980x750
веб-банер 900x800
веб-банер 980x100
веб-банер, 851 x 315 (FB cover)
аватар, 180x180
Промотивните материјали од овој блог- пост може слободно да се споделуваат и печатат, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред благодариме на помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #16.

0 comments:

Post a Comment