19 September, 2013

Промотивни материјали #КМ17

[дизајн: Ива Димовска]

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
(постери и флаери)
постер, А3, верзија за веб и печатење (jpg)
Флаери во боја, предна страна, 4 на А4, верзија за веб и печатење (jpg)
Флаери во црно-бело, предна страна, 4 на А4, верзија за печатење (jpg)
Флаери во боја, задна страна, 4 на А4, верзија за веб и печатење (jpg)
Флаери во црно-бело, задна страна, 4 на А4, верзија за печатење (jpg)

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
(банери)

веб-банер 300x250
веб-банер 980x750
веб-банер 900x800
веб-банер 980x100
аватар, 180x180
веб-банер, 851 x 315 (FB cover)

Промотивните материјали од овој блог- пост може слободно да се споделуваат и печатат, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #17 и и' благодариме на Ива Димовска за дизајнот.

0 comments:

Post a Comment