18 December, 2013

Промотивни материјали - #КМ20


[дизајн: Елена Диновска]

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
(постери и флаери)

Постер, А3:
Постер, верзија за веб
Постер, линк  до верзија за печатење, во боја (pdf)

Флаер, А6:
Флаер, верзија за печатење, 4 на А4, црно-бело, предна страна (tiff)
Флаер, верзија за печатење, 4 на А4, црно-бело, задна страна (tiff)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
(банери)

веб-банер 300x250
веб-банер 980x751
веб-банер 980x100 v.1
веб-банер 980x100 v.2
аватар, 180x180
аватар, 500x500
веб-банер, 851 x 315 (FB cover)
Е - ЧЕСТИТКА
 

Промотивните материјали од овој блог- пост може слободно да се споделуваат и печатат, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #19 и и' благодариме на Елена за топлиот празничен дизајн.

0 comments:

Post a Comment