24 January, 2015

Промотивни материјали КМ #33

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за  #Критична маса #33. Огромна благодарност до Коста Стаматовски за зимскиот дизајн на КМ33. Во зима не е ладно да возиш точак ако си добро облечен, со капа, шал, ракавици, чизми, а и еден термос со топол чај не е на одмет :)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • постери и флаери 
-Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк.
-Флаер (4 на А4, црно-бело) верзија за печатење: линк.постер за КМ 33, верзија за веб

флаерот за КМ 33, предна страна, верзија за веб
 
флаерот за КМ 33, задна страна, верзија за веб

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • банери Подолу следува преглед на банерите.

веб-банер 300x250
веб-банер 300x250

веб-банер 980x100
 
веб-банер 990x80
 
веб-банер 851x315 (Facebook cover)

веб-банер 1500x421 (Twitter cover)
 

 

0 comments:

Post a Comment