23 October, 2017

Промотивни материјали за КМ #66: Нови градоначалници. Стари проблеми. Тука сме!

[дизајн: Александар Савески - Че]

Промотивните материјали од овој блог-пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови.
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #66 и за тоа што сме заедно ТУКА за поздраво, поведро и поубаво Скопје, а на Че му благодариме за ефикасната и успешна комуникација и реализација на идејата на оваа Критична маса.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • Постер, верзија за печатење: линк (.pdf)
МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • Постер, верзија за веб:
  • Facebook cover:

  • Facebook event cover:


0 comments:

Post a Comment