24 April, 2014

Промотивни материјали - #КМ24

[дизајн: Александар Пешевски]

Промотивните материјали од овој блог- пост може слободно да се споделуваат, печатат, да се лепат на соодветни локации во градот, да се користат во рамки на објави за настанот или како линкови. 
Однапред ви благодариме на сите за помагањето да се прошири информацијата за Критична маса #24.
А на Александар му благодариме за вело-пријателската визија за Скопје и сработувањето на овие материјали како придонес за Критичната маса во нашиот град.

МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ
  • постери и флаери
постерот за КМ 24, верзија за веб

Постер (А3, во боја) верзија за печатење: линк.
Флаер (А5, црно-бело) верзија за печатење, предна страна: линк.
Флаер (А5, црно-бело) верзија за печатење, задна страна: линк.


МАТЕРИЈАЛИ ЗА ВЕБ
  • банери и кодови Подолу следува преглед на банерите Кодови на следниот линк.
веб-банер 300x250

веб-банер 500x500

веб-банер 980x750
веб-банер 980x100


веб-банер 990x80
  • банери за социјални мрежи
веб-банер, 520 x 260 (Twitter cover)
веб-банер, 851 x 315 (FB cover)
  • сликички од зумирани сцени од постерот0 comments:

Post a Comment